Cote de boeuf

Cote de boeuf

En af turene til det lokale supermarked bød på cote de boeuf. En herlig og noget dyr spise herhjemme, med mindre man lige er heldig at løbe på et godt tilbud. Jeg kan dog sige, at det er pengene værd, hvis man er vild med kød.

_____________________________________________________________________

Cote de boeuf

4 pers.

  • 1,2 kg cote de boeuf
  • Olie til stegning
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 6 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 25 g smør
  1. Tænd ovnen på 180º.
  2. Brun stegen grundigt i olie på alle sider.
  3. I et ildfast fad lægges hvidløg i skiver og rosmarinstilken.
  4. Læg stegen ovenpå og læg smør i tern på toppen.
  5. Krydr med salt og peber.
  6. Sæt fadet i ovnen og lad den stege i 25 min. Ønsket kernetemperatur er 55°.
  7. Lad den hvile i 10 minutter før servering med hjemmelavede pommes frites og en god salat.