Toast med glaseret skinke

Glaseret skinke i lækre toast

I lørdags tog vi på julefamilietur til Malmø. Vi havde en ledig lørdag i december, hvilket vel nærmest kan betragtes som et mirakel. Vi havde tjekket flere julemarkeder på Sjælland og i Sverige, men Malmø lokkede mest. Det viste sig at være et godt valg. Svenskerne elsker jul, og den havde fået fuld gas med julelys, juletræer, pakker i træerne, kæmpe igloer med aktiviteter til børn og meget mere. Og bliver man kaffetørstig, er det det helt rigtige sted at ‘fika’. Der er en Espresso House eller et konditori på hvert gadehjørne.
Vi var først sent hjemme, så vi var glade for  at have glaseret skinke. Et hurtigt smut i ICA efter et godt brød og en god ost og vi var klar til luksustoast. 

Toast med glaseret skinke, Dijonsennep og surdejsbrød
4 pers.

Ingredienser
12 stk. surdejsbrød
12 skiver skinke
En god smagfuld ost
Dijonsennep

  1. Skær resten af skinken ud i tynde skiver
  2. Skær brødet ud i mellemtykke skiver
  3. Smør alle brødskiverne med Dijonsennep
  4. Læg skinken på brødet og derefter rigelig ost.
  5. Læg brødene på en bageplade og sæt den ind under grillen i ovnen.
  6. Hold godt øje med brødene inde i ovnen. Det går hurtigt! Når osten er smeltet, lægges det andet  brød på.
  7. Lige så snart brødet tager farve, vendes toastene og grilles på den anden side.
  8. Velbekomme!