Råsyltede ribs

Kage med ribs og hvid chokolade, Idas vanilleis og råsyltede ribs

Jeg fik to store bakker med hvide og røde ribs, som jeg ville prøve af på forskellige måder og ikke kun som ribsgelé. Ikke fordi der er noget galt med ribsgelé, men der er jo grænser for, hvor meget gelé man kan spise.

Vi skulle lave dessert i onsdags og lavede Idas vanilleis, kage med hvid chokolade og ribs og ville gerne have lidt syrligt ind i retten. Vi råsyltede en lille portion ribs, og det passede fantastisk godt.

Råsyltede ribs

  • 150 g ribs
  • 4 1/2 tsk sukker
  • 1 1/2 tsk vanillesukker
  • 3 tsk citronsaft
  1. Nip og skyl ribsene.
  2. Hæld dem i en skål og tilsæt sukker, vanillesukker og citronsaft.
  3. Lad ribsene stå og trække 4-5 timer på køl, og så er de klar til servering.