Brownies – Ida i køkkenet

Så har Ida været i køkkenet igen, og denne gang har hun bagt en skøn brownie, som skal nydes søndag eftermiddag med en kop afternoon tea, som Peter købte med hjem fra Fortnum og Mason i London. Uhmm! Ida har også leveret sin første lagkagebestilling til morfar og momse, nemlig en othellolagkage. Godt gået, Ida.

Vi havde en dejlig aften i går i selskab med Annette og alle de unge mennesker. Simon havde lavet dejlig mad til os – forsøger at lokke opskrifterne ud af ham, så I kan få del i dem.

Idas lækre brownies

Brownies

16 stk.

Ingredienser

  • 150 g 70% mørk chokolade
  • 120 g smør
  • 200 g sukker
  • 90 g hvedemel
  • 1/4 tsk salt
  • 2 spsk mørk kakao
  • 2 æg
  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt chokoladen og smør i mikroovnen hver for sig eller sammen over vandbad.
  3. Pisk sukker og salt i chokoladeblandingen enten med piskeris eller elpisker.
  4. Æggene piskes i et ad gangen.
  5. Bland mel og kakao og pisk det i blandingen.
  6. Ida brugte en rektangulær tærteform til at bage den ca. 10×20 cm.
  7. Sæt kagen i ovnen i ca. 20 minutter.f
  8. Lad kagen køle af på en bagerist.