Kage med hvid chokolade og ribs

Kage med ribs og hvid chokolade, Idas vanilleis og råsyltede ribs

Grundopskriften i denne kage er pund til pund. I denne er der hvid chokolade og råsyltede ribs, som komplementerer hinanden rigtig fint. Vi fik Idas vanilleis til kagen.

Kage med hvid chokolade og ribs

Ca. 12 stk.

  • 250 g stuetempereret smør
  • 250 g sukker
  • 4 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 g hvedemel
  • 100 g ribs
  • 100 g hvid chokolade
  1. Tænd ovnen på 160º.
  2. Smørret røres godt med sukker.
  3. Tilsæt æggene et ad gangen.
  4. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i.
  5. Nip og skyl ribsene.
  6. Hak den hvide chokolade i tern.
  7. Vend ribs og chokolade sammen med 1 spsk mel. Det forhindrer frugt og chokolade i at ende i bunden af kagen.
  8. Vend chokolade og ribs i dejen.
  9. Hæld dejen i en lille rugbrødsform. Bages i 40-45 minutter.