Ribsinspiration

Jeg fik to bakker ribs og opfordringen til at finde på opskrifter med ribs, som ikke var ribsgelé. Jeg modtog udfordringen og søgning i gamle kogebøger og nettet samt egne ideer. Det endte med disse opskrifter, som allerede ligger på bloggen. Der ligger links på alle opskrifterne, så de er lige til at klikke sig ind i.

Det første, jeg kastede mig ud i, var en kage med ribs og hvid chokolade. Jeg har før lavet den med rabarber, men ribs fungerer også rigtig godt med den meget søde hvide chokolade.

Det næste var råsyltede ribs, som skulle bruges til kagen og den lækre vanilleis, som Ida havde lavet. Jeg brugte både hvide og røde ribs – mest fordi det så godt ud!

Tredje projekt var en ribsjordbærsaft. Hjemmelavet saft smager altid godt. Vi har tidligere lavet rabarbersaft, men denne her er afgjort lige så lækker. Også til en gin og tonic på terrassen!

Fjerde produkt blev en ribsrabarbersyltetøj, som vi er virkelig begejstrede for. Den har en fin sød-sur balance, som passer perfekt til et stykke hjemmebagt brød!

Kage med ribs og hvid chokolade, Idas vanilleis og råsyltede ribs
Ribsjordbærsaft
Ribsrabarbersyltetøj
Gin og tonic med ribsjordbærsaft